X Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej

X Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
Tagi:

wydarzenia

Pragniemy przypomnieć, że dzień 15 lutego zbliża się wielkimi krokami. To ostatnia chwila, aby zacząć pracować nad własnym nietuzinkowym projektem kulinarnym i przesłać zgłoszenie.

L'art de la cuisine MARTELL
Hotel ZAMEK RYN****   9-11.03.2012 r.

MŁODZI MISTRZOWIE !


Pragniemy przypomnieć, że dzień  15 lutego zbliża się wielkimi krokami.  To ostatnia chwila, aby zacząć pracować nad własnym nietuzinkowym projektem kulinarnym i przesłać zgłoszenie do udziału w Konkursie!  Pierwsze formularze zgłoszeniowe już wpływają!

Tegorocznym bohaterem Konkursu  będzie  polska wieprzowina. Przypominamy, że składniki obowiązkowe dania  konkursowego to schab wieprzowy PQS lub polędwiczka wieprzowa PQS i jeden wybrany element półtuszy wieprzowej PQS. Pozostałe składniki pozostają w gestii zawodnika - można zatem rozwinąć wodze fantazji i stworzyć niepowtarzalne arcydzieło sztuki kulinarnej.

Wszelkie wątpliwości w sprawach technicznych rozwieje Szef Kuchni Hotelu ANDERS - Pan Dariusz Struciński   d.strucinski@hotelanders.pl


Zapraszamy !

 

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Przepisy kulinarne:

Mus z Kaszki Manny z Truskawkami
Mus z Kaszki Manny z Truskawkami
Zaczniemy od ugotowania kaszy manny. Ja robię to z godzinkę, nawet dwie przed ...
Frytki
Frytki
Ziemniaki obieramy, myjemy i osuszamy.Kroimy je w równe ...
Sałatka z kiwi i granatem
Sałatka z kiwi i granatem
Dokładnie myjemy wszystkie owoce.Gruszkę, kiwi i mango obieramy. Kroimy je w grubą ...
Sałatka z ogórków i granata
Sałatka z ogórków i granata
Ogórka myjemy, osuszamy i obieramy, a następnie kroimy w ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.438
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});