Bezpieczne produkty z Sokołowa

Bezpieczne produkty z Sokołowa

Oświadczenie ws. pochodzenia soli - wszystkie produkty firmy Sokołów są bezpieczne.

W ostatnich dniach zaczęliśmy się zastanawiać, czy to, co jemy jest bezpieczne. A wszystko to w związku z tzw. aferą solną, czyli ujawnieniem informacji, że do części produkowanej w Polsce żywności zamiast soli spożywczej została dodana sól przemysłowa, otrzymywana podczas produkcji chlorku wapnia i wykorzystywana m.in. do posypywania zimą dróg.

Wszyscy miłośnicy produktów firmy "Sokołów" S.A. mogą bezpiecznie kupować swoje ulubione wędliny, przetwory i gotowe dania, gdyż producent wydał oświadczenie, iż używana w zakładach do celów produkcyjnych sól i peklosól nie pochodzi od żadnego z niżej wymienionych zakładów:
1. ZPS Łojewski z Książa Wkpl.
2. Amasol z Chełmiczek
3. Konsalt z Chełmiczek
Jednocześnie producent zapewnia, że wszyscy dostawcy soli i peklosoli zaopatrują się w sól od wiarygodnych i sprawdzonych firm i spełnia ona wymagania obowiązującego prawa żywnościowego.

Wybieraj mięsa i wędliny z Sokołowa!

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Przepisy kulinarne:

Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Cebulę kroimy w półkrążki, dodajemy cukier i smażymy na wolnym ogniu do momentu, aż ...
Kanapeczki z łososiem
Kanapeczki z łososiem
Bagietkę kroimy w plastry.Każdą kromkę bagietki ...
Ogórki małosolne
Ogórki małosolne
Ogórki dokładnie myjemy i obcinamy oba końce.Układamy ...
Stek z polędwicy wołowej z sosem rakowym
Stek z polędwicy wołowej z sosem rakowym
Polędwicę oczyścić z błony i wyporcjować na trzy równe steki. Każdy lekko ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240401 continue suhagra
wh0cd240387 buy celebrex ampicillin ONLINE KAMAGRA
wh0cd119227 rimonabant zithromax no prescription lasix ampicillin
wh0cd684351 buy azithromycin online
wh0cd186027 synthroid 50mcg motilium otc eurax elocon buy amitriptyline
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.461