Bezpieczne produkty z Sokołowa

Bezpieczne produkty z Sokołowa

Oświadczenie ws. pochodzenia soli - wszystkie produkty firmy Sokołów są bezpieczne.

W ostatnich dniach zaczęliśmy się zastanawiać, czy to, co jemy jest bezpieczne. A wszystko to w związku z tzw. aferą solną, czyli ujawnieniem informacji, że do części produkowanej w Polsce żywności zamiast soli spożywczej została dodana sól przemysłowa, otrzymywana podczas produkcji chlorku wapnia i wykorzystywana m.in. do posypywania zimą dróg.

Wszyscy miłośnicy produktów firmy "Sokołów" S.A. mogą bezpiecznie kupować swoje ulubione wędliny, przetwory i gotowe dania, gdyż producent wydał oświadczenie, iż używana w zakładach do celów produkcyjnych sól i peklosól nie pochodzi od żadnego z niżej wymienionych zakładów:
1. ZPS Łojewski z Książa Wkpl.
2. Amasol z Chełmiczek
3. Konsalt z Chełmiczek
Jednocześnie producent zapewnia, że wszyscy dostawcy soli i peklosoli zaopatrują się w sól od wiarygodnych i sprawdzonych firm i spełnia ona wymagania obowiązującego prawa żywnościowego.

Wybieraj mięsa i wędliny z Sokołowa!

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Przepisy kulinarne:

Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Cebulę kroimy w półkrążki, dodajemy cukier i smażymy na wolnym ogniu do momentu, aż ...
Kanapeczki z łososiem
Kanapeczki z łososiem
Bagietkę kroimy w plastry.Każdą kromkę bagietki ...
Sok agrestowy
Sok agrestowy
Oczyszczamy owoce z kwiatu i korzonka, mielimy w ...
Stek z polędwicy wołowej z sosem rakowym
Stek z polędwicy wołowej z sosem rakowym
Polędwicę oczyścić z błony i wyporcjować na trzy równe steki. Każdy lekko ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.473