Pyszne snaki dla kibica

Pyszne snaki dla kibica

Firma Sokołów przygotowała wspaniałe przekąski, które świetnie nadają się do wzmocnienia sił podczas kibicowania.

Czerwiec upływa w Polsce pod znakiem rozgrywanych właśnie Euro 2012. Kibicujemy niemal wszyscy, nawet osoby, które zwykle piłką nożną się nie interesują. Jednak kibicowanie bywa wyczerpujące, dlatego firma Sokołów przygotowała pyszne snaki, doskonale nadające się na smaczną przekąskę dla każdego kibica.

Przeczytaj także: Przekąski dla kibica

Czym są snaki?
Sokołowskie snaki są połączeniem pożywnej, mięsnej przekąski z atrakcyjnym wyglądem. Ponadto można je w łatwy sposób zjeść w każdych niemal warunkach - w podróży pociągiem, na stadionie podczas oczekiwania na mecz albo ze znajomymi w strefie kibica.

Snaki zostały przygotowane w trzech wersjach smakowych, tak, by każdy mógł wśród nich znaleźć coś dla siebie. Do ich produkcji użyto najwyższej jakości mięsa oraz naturalnych przypraw. Dodatkowo torebki ze snakami zaopatrzone są w specjalną tackę, która ułatwia częstowanie się przekąską.

Dostępne są:
Snaki kibica - Salami Chips - jak sama nazwa wskazuje, są to specjalnie przygotowane plasterki salami, o falistej strukturze, przez co swym wyglądem bardzo przypominają tradycyjne chipsy.

Snaki kibica wędzone - swym wyglądem przypominają kiełbaski salami w wersji mini, które można zjeść za pomocą jednego lub dwóch kęsów.

Snaki kibica pleśniowe - przygotowano je w postaci malutkich kiełbasek pleśniowego salami. Takiej przekąski nie trzeba już kroić na mniejsze kawałki i łatwo się nią podzielić z przyjaciółmi.

Zaopatrzeni w pyszne i pożywne snaki od Sokołowa z pewnością będziemy mieli dużo energii do kibicowania podczas meczu.

Polecamy także: Kiełbasę kibica oraz konserwę kibica

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Przepisy kulinarne:

Salami na poduszeczce
Salami na poduszeczce
Ziemniaki ugotowane przecisnąć przez praskę dodać ...
Buraki z farszem mięsnym
Buraki z farszem mięsnym
Umyte buraki gotujemy w całości z dodatkiem octu, a gdy ...
Perliczka z mięsem małż z torcikiem mango i serca palmy dżemowej
Perliczka z mięsem małż z torcikiem mango i serca palmy dżemowej
Mięso małż przesmażamy z czosnkiem i selerem naciowym. Dodajemy białe wino i doprawiamy ...
Koktajl z owoców mieszanych i mleka
Koktajl z owoców mieszanych i mleka
Do utartego z cukrem żółtek wlewamy zimne mleko. Dodajemy sok z czarnej porzeczki i malin. ...
Makaron nitki z mięsem
Makaron nitki z mięsem
Opłukane mięso, zalewamy gorącą wodą i gotujemy, aż ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.572