Rybę przyrządza się bardzo szybko, ale rzadko kto udając się na sobotniego grilla, kupuje właśnie ją. Przedstawiamy kilka prostych sposobów na Twoje nowe danie popisowe.
Owoce morza stają się coraz bardziej popularne na polskich stołach. Niewiele osób jednak wie, że doskonale nadają się na grilla. Sprawdź, jak je przyrządzić.
Chude i tłuste, o mięsie jasnym lub ciemnym, bardzo delikatnym albo charakteryzujące się bardzo zdecydowanym smakiem. Wybór niezwykle ogromny, ale my wciąż jadamy zbyt mało ryb.
Jak zrobić sushi i nie wydać fortuny. To łatwe. Nie trzeba wykorzystywać najdroższych produktów. Dobre sushi powstanie bez królewskich krewetek i tuńczyka.
Na odchudzanie - parowanie
Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary
Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.