Wszystko o... - Kuchnie regionalne

Sortuj wg.:
Znaleziono 84 artykułów
Polskie tradycyjne sery, czyli cudze chwalicie, swego nie znacie

Polskie tradycyjne sery, czyli cudze chwalicie, swego nie znacie
Ementaler, Gouda, Masdamer czy Brie-wszystkie te rodzaje serów są nam wszystkim dobrze znane, ale nie pochodzą one z Polski. Czy znamy nasze polskie tradycyjne i regionalne sery?

Unijne rejestry produktów regionalnych

Unijne rejestry produktów regionalnych
Elementem ochrony i promocji tradycyjnych produktów regionalnych są m.in. unijne rejestry - ChNP oraz ChOG.

Jarmark Wielkanocny w Warszawie

Jarmark Wielkanocny w Warszawie
Rozpoczął się w miniony piątek, czyli 15 kwietnia i potrwa do Wielkiego Piątku, do 22 kwietnia 2011r.

Kaziuki w Warszawie

Kaziuki w Warszawie
W weekend, od 25 do 27 marca 2011r., na warszawskiej starówce odbyły się Kaziuki.

Ekologiczny bazar w Warszawie już działa

Ekologiczny bazar w Warszawie już działa
W minioną sobotę, 27 listopada, odbyła się inauguracja pierwszego bazaru z wyłącznie ekologicznymi produktami - BioBazaru.

BioBazar - rozmieszczenie stoisk

BioBazar - rozmieszczenie stoisk
Sprawdź, w którym miejscu możesz kupić ekologiczną mąkę, sok czy zabawkę, jak trafić do ekokawiarni.

BioBazar - jedyny w Polsce targ ekologiczny

BioBazar - jedyny w Polsce targ ekologiczny
Trzydziestu producentów i ponad 1000 produktów ekologicznych, wymiana elektrośmieci na ekologiczne choinki, porady ekspertów dotyczące różnic między żywnością konwencjonalną a ...

Krówki, ciągutki, mordoklejki

Krówki, ciągutki, mordoklejki
Amatorzy krówek dzielą się na wielbicieli kruchych oraz ciągnących się cukierków, często nazywanych po prostu mordoklejkami.

Derda po naszemu 2010 - konkurs rozstrzygnięty

Derda po naszemu 2010 - konkurs rozstrzygnięty
Założeniem i celem konkursu jest nie tylko promocja zdrowego mięsa gęsiego. To szansa na zaprezentowanie każdego zakątka naszego kraju, tak bardzo zróżnicowanego kulturalnie, obyczajowo i ...

Jarmark Produktów Regionalnych - Miasto Smaku

Jarmark Produktów Regionalnych - Miasto Smaku
Na Jarmark Produktów Regionalnych "Miasto Smaku" każdy mógł znaleźć coś dla siebie.

« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 9 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240387 allopurinol tetracycline celebrex 200 mg proscar desyrel 50 mg
wh0cd337793 fluoxetine10mg cipro benicar diclofenac furosemide furosemide 20 mg tab trazodone
wh0cd708121 lasix without prescriptions allopurinol zithromax go here synthroid where to buy ...
wh0cd294750 Adalat Tablets inderal propranolol
wh0cd871195 buy robaxin online buy proscar clomid buy celexa
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.098