Dieta i zdrowie - Ciekawostki

Sortuj wg.:
Znaleziono 28 artykułów
Różnorodność w jedzeniu

Różnorodność w jedzeniu
Nie raz się słyszy, że różnorodność w jedzeniu jest bardzo ważna, ale dlaczego?

Arbuz na potencję

Arbuz na potencję
Już za kilka dni będą Walentynki, czyli święto zakochanych i ten soczysty owoc może okazać się niezwykle przydatny, szczególnie dla panów.

Otyli ojcowie mają mniej zdrowe córki

Otyli ojcowie mają mniej zdrowe córki
Mężczyźni na diecie bogatej w tłuszcz mogą obciążyć swoje potomstwo płci żeńskiej rozmaitymi problemami ze zdrowiem.

Kokumi - nowy smak

Kokumi - nowy smak
Istnienie smaku umami już nikogo nie dziwi. Producenci żywności na każdym możliwym kroku wykorzystują jego istnienie. Jaka przyszłość czeka nowy smak?

Jak płacimy za niezdrowe produkty

Jak płacimy za niezdrowe produkty
Ryzyko nabycia artykułów, które raczej nie kojarzą się ze zdrową żywnością rośnie, kiedy przy kasie posługujemy się kartą płatniczą lub kredytową.

Otyłość wnuków a dieta dziadków

Otyłość wnuków a dieta dziadków
Po raz pierwszy dowiedziono, że dieta ciężarnej matki może mieć wpływ na dwie kolejne generacje.

Wpływ hałasu na zmysł smaku

Wpływ hałasu na zmysł smaku
NASA aplikuje kosmonautom produkty bardzo wyraziste w smaku, który często jednak jest odczuwany zaledwie w znikomym stopniu.

Odpowiednia dieta to udany seks

Odpowiednia dieta to udany seks
Okazuje się, że na potencję olbrzymi wpływ ma dieta. Dlatego zamiast kupować niebieskie tabletki, dowiedzmy się co jeść, by móc cieszyć się z seksu.

Makaron bez kalorii

Makaron bez kalorii
Jeść makaron i nie tyć to marzenie chyba każdej kobiety.

Odczytano kod genetyczny jabłka

Odczytano kod genetyczny jabłka
Tegoroczna jesień to sezon przełomowy dla jabłek. Udało się bowiem wreszcie odczytać genom tego owocu.

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.623
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});