ABC gotowania - Sposoby na... - Mięso

Sortuj wg.:
Znaleziono 94 artykułów
Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?
Jeśli zapraszamy znajomych czy rodzinę na kolację warto pomyśleć o tym, by w jakiś sposób uatrakcyjnić ułożenie wędlin na półmisku oraz jego ozdobienie.

Karnawałowe koreczki z kabanosem

Karnawałowe koreczki z kabanosem
Na każdej imprezie doskonale sprawdzają się koreczki. Możemy je zrobić praktycznie ze wszystkiego. Na przyjęciu karnawałowym świetnie się sprawdzą koreczki z kabanosem!

Sałatki z mięsem, czyli nie tylko drób w roli głównej

Sałatki z mięsem, czyli nie tylko drób w roli głównej
Ciągle robisz sałatkę z kurczakiem, bo lubisz mięso, ale nie masz dobrych przepisów na sałatki z innymi gatunkami mięs? Przedstawiamy kilka ciekawych pomysłów.

Najlepsze na Sylwestra są żeberka

Najlepsze na Sylwestra są żeberka
Jeśli przygotowujesz zabawę sylwestrową i chcesz zaskoczyć gości, przygotuj żeberka na kilka sposobów - tradycyjnie i nowatorsko!

Mięsne przekąski na Sylwestra

Mięsne przekąski na Sylwestra
Idziesz na zabawę Sylwestrową do znajomych lub robisz ją u siebie w domu, ale nie wiesz, co do jedzenia przygotować? Przedstawiamy kilka pomysłów na mięsne przekąski.

Świąteczne mięsa na zimno

Świąteczne mięsa na zimno
W Pierwszy i Drugi Dzień Świąt po zjedzeniu obiadu, przychodzi czas na napitki, przekąski i oczywiście - mięsa na zimno. Co zatem przygotować i jak podać?

Soczyste pieczenie na świątecznym stole

Soczyste pieczenie na świątecznym stole
W Pierwszy i Drugi Dzień Świąt na naszych stołach bardzo często pojawiają się pieczone mięsa pod różną postacią. Sprawdź, jakie nowe pomysły na tego typu potrawy możesz wykorzystać w ...

Świąteczne pasztety

Świąteczne pasztety
Podczas Świąt Bożego Narodzenia na naszych stołach nie może zabraknąć wyśmienitego pasztetu domowej roboty. Możesz przygotować go już dziś!

Świąteczne przepisy na duszone potrawy

Świąteczne przepisy na duszone potrawy
W Święta Bożego Narodzenia większość z nas chce podać gościom coś wykwintnego, przepysznego, ale jednocześnie lekkiego. Proponujemy zatem potrawy duszone.

Egzotyczne farsze do pierogów

Egzotyczne farsze do pierogów
Oprócz pierogów ruskich, mięsnych czy z kapustą i grzybami na świecie jada się pierogi o przeróżnych kształtach i nadzieniach.

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.302