ABC gotowania - Sposoby na... - Ryby i owoce morza

Sortuj wg.:
Znaleziono 18 artykułów
Niezbędnik sushi

Niezbędnik sushi
Czego potrzebujesz, aby zrobić sushi? Do tego dania nie będzie potrzebna lista skomplikowanych składników i urządzeń.

Muszle Św. Jakuba - jak je zjeść?

Muszle Św. Jakuba - jak je zjeść?
Często mijając stoiska z rybami widzimy te wzorzyste muszle. Nie tylko pięknie się prezentują, ale i zaskoczą nas wyjątkowym smakiem. Warto spróbować.

Samodzielne porcjowanie ryb

Samodzielne porcjowanie ryb
W sklepach dostępna jest szeroka gama filetów rybnych i dzwonek. Ponieważ nie wiemy czy ryba, z której pochodzą była świeża, najlepiej jeśli przygotujemy je samodzielnie.

Sprawianie ryby

Sprawianie ryby
Obecnie niewiele osób decyduje się na samodzielne zabicie i sprawienie ryby. Dzięki naszym wskazówkom może okazać się, że nie jest to wcale takie trudne.

10 sposobów na rybę

10 sposobów na rybę
Najczęściej poprzestajemy na kilku metodach przyrządzania ryby, które dobrze znamy. Nie ograniczajmy się do smażenia, pieczenia czy duszenia - możemy ją przygotowywać na co najmniej 10 ...

Jak rozpoznać świeżą rybę?

Jak rozpoznać świeżą rybę?
Ryby są dostępne w sklepach cały rok, lecz mimo to kupujemy je dość rzadko. Dlaczego? Ponieważ nie potrafimy ocenić ich świeżości. Sprawdź, co zrobić, aby uniknąć rozczarowania.

Sposoby na śledzia

Sposoby na śledzia
Czy wyobrażasz sobie święta bez śledzia? Przygotowaliśmy różnorodne przepisy - przeczytaj i skorzystaj!

Czy to musi być karp?

Czy to musi być karp?
Na Wigilijnym stole mogą pojawić się ryby przyrządzone na wiele sposobów. Nie musi być to tylko karp, ale także łosoś, sum czy pstrąg.

« poprzednia 1 2 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.617
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});