Wszystko o... - Mięso - Kuchnia regionalna

Sortuj wg.:
Znaleziono 4 artykułów
Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na EuroGastro 2012

Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na EuroGastro 2012
Pyszne dania kuchni Podlasia zaprezentuje Marcin Budynek - zapraszamy na Targi EuroGastro 2012!

Festiwal szynki

Festiwal szynki
Tym razem, czyli w dniach 12-14 kwietnia 2011r., tematem przewodnim Miasta Smaku były wędliny, organizatorzy bowiem zorganizowali Festiwal Szynki.

W wolnym czasie, na wolnym powietrzu...

W wolnym czasie, na wolnym powietrzu...
Zwyczaj grillowania przybył do nas z zachodu stosunkowo niedawno.

Polska czerwona rasa krów

Polska czerwona rasa krów
Niezwykle odporna na choroby wirusowe i bakteryjne.

« poprzednia 1 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.623
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});