O podobnym składzie:
więcej »

Rodzaj szkła - Szklanka typu Collins:

więcej »

Poziom trudności - Średni:

więcej »

Smak drinków - Wytrawne:

więcej »

Collins

Collins
Sposób wykonania:
Trzy pierwsze składniki wlej do shakera, uzupełnij lodem i wstrząśnij energicznie. Przelej odcedzone do szklanki wypełnionej kruszonym lodem, dopełnij wodą gazowaną i udekoruj.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Gin  g  x  kcal =  kcal
Sok z cytryny  g  x  kcal =  kcal
Woda gazowana  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Smak drinków: Słodko - kwaśne, Wytrawne,
Metody przygotowywania drinków: Budowane,
Smak drinków 2:
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
wh0cd721279 clicking here BUY MEDROL apcalis tofranil
Acai Berry - How Come Acai Berry Supplement Great You? Is the item certified holistic? There are ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.632