Rodzaj szkła - Szklanka typu Collins:

więcej »

Smak drinków - Słodko - kwaśne:

więcej »

Mint Julep

Mint Julep
Sposób wykonania:
Wrzuć wszystkie listki mięty do shakera i ugnieć je muddlerem. Dolej resztę składników, dosyp lodu i mocno wstrząśnij. Przelej odcedzone do szklanki wypełnionej do połowy kruszonym lodem i dobrze wymieszaj. Dodaj więcej lodu i udekoruj gałązką świeżej mięty.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bourbon Whiskey  g  x  kcal =  kcal
Mięta  g  x  kcal =  kcal
Angostura Bitters  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Typy drinków: Mojito,
Smak drinków: Słodkie, Słodko - kwaśne,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane,
Smak drinków 2: Miętowe,
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
wh0cd237833 buy yasmin
wh0cd934644 Tenormin antabuse cephalexin with no prescription
wh0cd20707 suhagra elocon over the counter
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:6.57