O podobnym składzie:
więcej »

Rodzaj szkła - Szklanka typu Old-Fashioned:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

Smak drinków - Słodko - gorzkie:

więcej »

B & B

B & B
Sposób wykonania:
Wlej oba składniki do szklanicy barmańskiej w połowie wypełnionej lodem i dobrze wymieszaj. Przelej odcedzone do wypełnionej lodem szklanki typu old fashioned. Dekoruj skórką cytrynową.
Benedictine - 25 ml
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Koniak  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Poziom trudności: Łatwy
Ocena: 4
Typy drinków: Koktajle typu Old-Fashioned,
Smak drinków: Słodkie, Słodko - gorzkie,
Metody przygotowywania drinków: Mieszane,
Smak drinków 2: Ziołowe,
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd327593 buy nolvadex purchase levofloxacin erythromycin antibiotic
wh0cd251716 Motilium Price Comparison rogaine
wh0cd55789 Amoxicillin Online elocon cream 0.1
wh0cd240387 buy amitriptyline Atarax
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.293