O podobnym składzie:
więcej »

Rodzaj szkła - Kieliszek typu Martini:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

Smak drinków - Słodko - gorzkie:

więcej »

Apple Manhattan

Apple Manhattan
Sposób wykonania:
Wszystkie składniki wlej do shakera, zasyp lodem i wstrząśnij energicznie. Przelej metodą \'\'fine strain\'\' do schłodzonego kieliszka i udekoruj jabłkiem.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bourbon Whiskey  g  x  kcal =  kcal
Likier o smaku kwaśnych jabłek  g  x  kcal =  kcal
Wermut Słodki Rosso  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Typy drinków: Koktajle typu Martini,
Smak drinków: Słodkie, Słodko - gorzkie,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane / fine strain,
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd729647 buy doxycycline toradol online flagyl tetracycline sildenafil
wh0cd325354 buspirone HYZAAR
wh0cd729642 buspar by mail buy rimonabant clindamycin by mail order
wh0cd675280 Purchase Sildenafil recommended reading
wh0cd273229 buy yasmin Albuterol Online metformin er
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:4.085