Rodzaj szkła - Szklanka typu Old-Fashioned:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

Smak drinków - Słodko - kwaśne:

więcej »

Fruit Sour

Fruit Sour
Sposób wykonania:
Wlewamy wszystkie składniki do shakera, dodajemy lód i wstrząsamy energicznie. Przelewamy odcedzone do wypełnionej lodem szklanki typu old-fashioned i dekorujemy skórką z cytryny.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bourbon Whiskey  g  x  kcal =  kcal
Likier pomarańczowy typu Triple Sec  g  x  kcal =  kcal
Białko płynne pasteryzowane  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Smak drinków: Słodko - kwaśne,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane,
Smak drinków 2:
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd7982 purchase lynoral
wh0cd775159 buy zestoretic
wh0cd839115 Trazodone Hydrochloride
wh0cd989844 prozac levaquin where to buy tadalafil online ventolin augmentin pill
wh0cd423547 anafranil fluoxetine example wellbutrin amitriptyline
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:3.307