O podobnym składzie:
więcej »

Rodzaj szkła - Szklanka typu Collins:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

Smak drinków - Wytrawne:

więcej »

Seabreeze

Seabreeze
Sposób wykonania:
Wlej wszystkie składniki do shakera, uzupełnij lodem i wstrząśnij energicznie. Przelej odcedzone do szklanki typu collins wypełnionej lodem. Wciśnij i wrzuć limonkę do środka.
Sok żurawinowy - 40 ml
Sok z grejpfruta - 40 ml
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Wódka  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Typy drinków: Drinki typu Long,
Smak drinków: Słodko - kwaśne, Wytrawne,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane,
Smak drinków 2:
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd729647 buy doxycycline toradol online flagyl tetracycline sildenafil
wh0cd325354 buspirone HYZAAR
wh0cd729642 buspar by mail buy rimonabant clindamycin by mail order
wh0cd675280 Purchase Sildenafil recommended reading
wh0cd273229 buy yasmin Albuterol Online metformin er
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:6.612