Rodzaj szkła - Szklanka typu Collins:

więcej »

Poziom trudności - Średni:

więcej »

Frappe kokosowe

Frappe kokosowe
Sposób wykonania:
Wlewamy do blendera wystudzone espresso oraz likier i mleko. Dodajemy lód kruszony (ok. 120ml) i miksujemy na wolnych obrotach do momentu uzyskania jednolitej konsystencji.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Likier kokosowy  g  x  kcal =  kcal
Mleko  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Rodzaj szkła: Szklanka typu Collins
Poziom trudności: Średni
Ocena: 3
Typy drinków: Koktajle kawowe,
Metody przygotowywania drinków: Miksowane (blenderowane),
Smak drinków 2: Kawowe,
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
wh0cd721279 clicking here BUY MEDROL apcalis tofranil
Acai Berry - How Come Acai Berry Supplement Great You? Is the item certified holistic? There are ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.484