Rodzaj szkła - Szklanka typu Old-Fashioned:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

White Russian

White Russian
Sposób wykonania:
Wlej wszystkie składniki do shakera, uzupełnij lodem i wstrząśnij energicznie. Przelej odcedzone do wypełnionej lodem szklanki typu old-fashioned.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Wódka  g  x  kcal =  kcal
Likier kawowy  g  x  kcal =  kcal
Śmietana kremowa  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Garnie: Czekolada
Poziom trudności: Łatwy
Ocena: 3
Typy drinków: Drinki typu Short,
Smak drinków: Słodkie,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane,
Smak drinków 2: Kawowe,
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
wh0cd836120 Zoloft buy tenormin
wh0cd414797 buy furosemide doxycycline buy abilify propecia wellbutrin citalopram buy allopurinol ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:6.786