Rodzaj szkła - Kieliszek do szampana:

więcej »

Poziom trudności - Łatwy:

więcej »

Smak drinków - Wytrawne:

więcej »

Kir Royale

Kir Royale
Sposób wykonania:
Wlej likier z czarnej porzeczki do kieliszka i uzupełnij szampanem.
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Likier z czarnej porzeczki  g  x  kcal =  kcal
Szampan  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Rodzaj szkła: Kieliszek do szampana
Sprzęt: Miarka
Poziom trudności: Łatwy
Ocena: 3
Typy drinków: Koktajle szampańskie,
Smak drinków: Wytrawne,
Metody przygotowywania drinków: Budowane,
Smak drinków 2:
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
wh0cd729634 price of doxycycline 100mg
wh0cd392153 tadacip
wh0cd337793 propranolol buy atenolol augmentin tadacip buy celebrex tetracycline doxycycline
wh0cd186027 phenergan tablet advair diskus metformin keflex 500
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:3.461