O podobnym składzie:
więcej »

Rodzaj szkła - Kieliszek typu Martini:

więcej »

Poziom trudności - Średni:

więcej »

Smak drinków - Wytrawne:

więcej »

Daiquiri

Daiquiri
Sposób wykonania:
Do szklanicy barmańskiej wlej wszystkie składniki, uzupełnij lodem i dobrze wyszejkuj. Przelej stosując metodę \'fine strain\' do wcześniej schłodzonego kieliszka. Dekoruj limonką.
Sok z limonki - 20 ml
Syrop cukrowy - 3 łyżeczki barowe
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Rum Jasny  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Klasyfikacja przepisu:
Smak drinków: Słodko - kwaśne, Wytrawne,
Metody przygotowywania drinków: Wstrząsane / fine strain,
Smak drinków 2:
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz

Najczęściej wyszukiwane drinki

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd708121 lasix without prescriptions allopurinol zithromax go here synthroid where to buy ...
wh0cd294750 Adalat Tablets inderal propranolol
wh0cd871195 buy robaxin online buy proscar clomid buy celexa
wh0cd327590 online flagyl anafranil
wh0cd294750 Buy Buspar Online
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.234