Gęsina

Gęsina - przepisy

Niegdyś niezwykle popularna i często pojawiająca się na polskich stołach gęsina, stopniowo zaczęła być wypierana przez inne mięsa. Warto jednak do gęsiny wrócić i sprawdzić, jak smakuje.

Start

Artykuły

Przepisy

Produkty

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Oczywiscie ze cukrzyk jesc nie moze tego typu ciasta. Glownie z powodu tego ze przeciez dla ...
Kogo kręci jedzenie ZŁOTA?
nie wiem o jakej wadze tu mowa trzeba swobodnie przyjac na 1 kg gesi co najmnej 1godzine.Sprariona ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.374