Barszcz czerwony z grzybami

Barszcz czerwony z grzybami
Ocena
Średnia 8 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Barszcz czerwony z grzybami.
Wyprodukowane przez:
Unilever Polska Sp. z o.o.
Marka:
Knorr
Właściciel marki:
Unilever Polska Sp. z o.o.
Skład: Cukier, maltodekstryna, sól, koncentrat soku z buraków 12%, ekstrakt drożdżowy, olej roślinny, E330 Kwas cytrynowy, Kwas jabłkowy, aromaty, pieczarka 1%, E415 Guma ksantanowa, maślaki 0,7%, laktoza, ziele angielskie, pieprz czarny, majeranek, liść laurowy, aromaty (w tym gorczyca).
Przygotowanie: 1. Zawartość torebki wsyp do 750 ml gorącej wody. 2. Dokładnie wymieszaj. Nie gotuj.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Opakowanie: 41 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Warszawa
Informacje dodatkowe: 1. Przygotuj według swoich upodobań bulion warzywno-mięsny, z kilkoma suszonymi, pokrojonymi w paski grzybami. 2. Dodaj 1 lub 2 torebki barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj. 3. Gotowa zupę dopraw do smaku odrobina majeranku i czosnku. Podawaj z uszkami. Rada: Tradycyjny barszcz czerwony smakuje najlepiej, gdy dodasz kilka kropel soku z cytryny.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 80 kJ / 20 kcal
Białko: 0.5 g
Tłuszcz: 0.5 g
Weglowodany ogólem: 4 g
Sacharoza: 3 g
Błonnik pokarmowy: 0.5 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 310 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 0.5 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Unilever Polska Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.237
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});