Makaron Cannelloni nr 53

Makaron Cannelloni nr 53
Ocena
Średnia 4.33 / 5 (6 głosy)
Opis produktu:
Makaron Lubella wytwarzany jest z najwyższej jakości mąki. Specjalny proces mielenia ziarna pozwala otrzymać mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Wyprodukowane przez:
LUBELLA Sp. z o.o. S.K.A.
Marka:
Lubella
Właściciel marki:
LUBELLA Sp. z o.o. S.K.A.
Przygotowanie: Makaron nie wymaga wcześniejszego podgotowywania. W celu właściwego przygotowania należy makaron obficie polać sosem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe: Cannelloni z groszkiem Składniki: 250 g makaronu cannelloni 500 g mięsa mielonego 1 opakowanie sosu bolognese sól pieprz 1 puszka zielonego groszku 3 ząbki czosnku 0,5 szklanki śmietany 150 g sera gouda Sposób przygotowania: Farsz: przesmażamy na patelni mięso mielone dodając czosnek, sól i pieprz. Sos bolognese przyrządzamy zgodnie z przepisem na opakowaniu i zalewamy nim mięso. Dodajemy zielony groszek. Nie gotujemy cannelloni, Napełniamy powyższym farszem rurki makaronu i układamy w wysmarowanym odrobiną śmietany naczyniu żaroodpornym. Całość polewamy pozostałością farszu i posypujemy tartym żółtym serem. Całość zapiekamy w piekarniku przez około 30 minut w temperaturze 200 ºC.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 1487 kJ / 350 kcal
Białko: 11.5 g
Tłuszcz: 1.5 g
Weglowodany ogólem: 72.7 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
LUBELLA Sp. z o.o. S.K.A.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.377
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});