Jabłko Antonówka

Jabłko Antonówka
Ocena
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Jabłko Antonówka z delikatnym miąższem. Sok jabłkowy 100 %. Częściowo wyprodukowany z soku zagęszczonego. Wzbogacony witaminą C. Bez dodatku cukru. Zawiera cukry naturalnie występujące w owocach.
Wyprodukowane przez:
Grupa Maspex Wadowice
Marka:
Tymbark
Linia produkcyjna: Premium
Przygotowanie: Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 h.
Inne: Bez dodatku cukru
Opakowanie: 1000 ml
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Wadowice
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 189 kJ / 45 kcal
Białko: 0.2 g
Tłuszcz: 0.2 g
Weglowodany ogólem: 10.5 g
Błonnik pokarmowy: 0.5 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 0.001 mg
Witamina c: 9 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 0.02 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Grupa Maspex Wadowice:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.303
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});