Bajeczny

Bajeczny
Ocena
brak ocen
Opis produktu:
Baton orzechowy z dodatkiem wafelków (46 %) w mlecznej czekoladzie.
Wyprodukowane przez:
Cadbury Wedel
Marka:
E.Wedel
Właściciel marki:
Cadbury Wedel
Skład: Czekolada mleczna 23 % (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat), orzechy arachidowe 7,8 % (miazga i kawałki), czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 31 %, masa mleczna minimum 14 %, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony, mąka pszenna, orzechy arachidowe 7,8%, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, lecytyna sojowa, roztwór cukru inwertowanego, sól, wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczan sodu, aromat.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 45 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Warszawa
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 2268 kJ / 543 kcal
Białko: 8.5 g
Tłuszcz: 32.5 g
Weglowodany ogólem: 54.2 g
Błonnik pokarmowy: 3.2 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 70 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 15.1 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Wody lecznicze ~ Gość
Mnie rowniez interesuje, ile zaleca sie pic Slotwinki na dobe, niestety nigdzie nie znalazlam ...
ja magnez mam na lodófce ;>
podpłomyka z ogniska jeszcze nie jadłam i chętnie spróbuję, sugeruję natomiast zrobić ...
Kiełbasa piwna ~ Gość
Robiłam i zrobiłam. Przepis rewelacyjny! Nie ma to jak domowy przecier:-) Ja dłużej gotuje, ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.148