Popcorn- Aro

Popcorn- Aro
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Popcorn- Aro.
Wyprodukowane przez:
Bakalland S.A.
Marka:
Aro
Właściciel marki:
Contimax S.A.
Linia produkcyjna: Aro
Skład: Popcorn (ziarno kukurydzy). Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych i innych orzechów.
Przygotowanie: 1. W głębokim rondlu, garnku rozgrzać 2 łyżki oleju, a następnie na rozgrzany olej wsypać ziarno kukurydzy, przykryć pokrywą i podgrzewać na średnim ogniu nie podnosząc pokrywy. 2. Kiedy pękanie ziaren ustanie zdjąć naczynie z ognia. Posolić do smaku.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 150 g
Kraj pochodzenia: Argentyna
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 1528 kJ / 365 kcal
Białko: 9.4 g
Weglowodany ogólem: 67 g
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
22:21, 21.11.2017
online slots offers online roulette ipad fruit machine for sale hull online roulette quick spin play casino games online for
Inne produkty
Bakalland S.A.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Спасибо.
а где вы взяли эту инфу,
online payday advance loan 500 online payday loans online payday loans
zdaje się że zawiera cukier trzcinowy
Sernix ~ Gość
essay writing help college essay writing writing my essay essay writing
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.23