Skład: Cukier, nadzienie z owoców leśnych 17%, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny, serwatka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, odtłuszczony jogurt w proszku 1,7%, lecytyna sojowa, aromaty, maltodekstryna, owoce leśne 0,12%, E330 Kwas cytrynowy.
Przechowywanie: Aby czekolada zachowała jak najdłuższą przydatność do spożycia i nie straciła nic ze swojego smaku i jakości, należy przy jej przechowywaniu zwrócić uwagę na kilka aspektów:
* Czekolada jest wrażliwa na zbyt wysokie temperatury i na zmiany temperatur. Najlepiej przechowywać ją w stałej temperaturze od 14 do 18°C.
* Czekolada jest wrażliwa na wilgoć i musi być przechowywana w suchym miejscu.
* Czekolada (a w szczególności czekolada biała) nie powinna leżeć w pobliżu produktów o intensywnym zapachu, gdyż dość szybko wchłania obce zapachy.
Opakowanie: 100 g
Kraj pochodzenia: Polska