Milka Czekolada Jogurtowo Truskawkowa

Milka Czekolada Jogurtowo Truskawkowa
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Lekka i owocowa – łączy w sobie delikatność jogurtu i owocową słodycz truskawki.
Wyprodukowane przez:
Kraft Foods Polska S.A.
Marka:
Milka
Właściciel marki:
Kraft Foods Polska S.A.
Skład: Cukier, tłuszcz roślinny, serwatka w proszku, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczony proszek jogurtowy 2,8%, tłuszcz mleczny, lecytyna sojowa, glukoza, pasta z orzechów laskowych, maltodekstryna, aromaty, truskawka 0,18%, E330 kwas cytrynowy. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%. Produkt zawiera mleko, orzechy laskowe i soję. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów oraz pszenicy.
Przechowywanie: Aby czekolada zachowała jak najdłuższą przydatność do spożycia i nie straciła nic ze swojego smaku i jakości, należy przy jej przechowywaniu zwrócić uwagę na kilka aspektów: * Czekolada jest wrażliwa na zbyt wysokie temperatury i na zmiany temperatur. Najlepiej przechowywać ją w stałej temperaturze od 14 do 18°C. * Czekolada jest wrażliwa na wilgoć i musi być przechowywana w suchym miejscu. * Czekolada (a w szczególności czekolada biała) nie powinna leżeć w pobliżu produktów o intensywnym zapachu, gdyż dość szybko wchłania obce zapachy.
Opakowanie: 100 g
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 2345 kJ / 560 kcal
Białko: 5.2 g
Tłuszcz: 35.5 g
Weglowodany ogólem: 55 g
Błonnik pokarmowy: 0.9 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 190 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 19.5 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.233
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});