Kiełbasa Krakowska sucha

Kiełbasa Krakowska sucha
Ocena
Średnia 4 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona. 100 g produktu wytworzone ze 127 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa wołowego.

Wyprodukowane przez:
Animex Sp. z o.o.
Marka:
Morliny
Właściciel marki:
Animex Sp. z o.o.
Skład:

Mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy, E331 Cytrynian sodu, E301 Askorbinian sodu, E250 Azotyn sodu.

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +5°C.

Opakowanie: 100 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Morliny
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 967 kJ / 232 kcal
Białko: 23.4 g
Tłuszcz: 15.2 g
Weglowodany ogólem: 0.4 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.363
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});