Śmietanka w spray'u Bakoma

Śmietanka w spray'u Bakoma
Ocena
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Lekka o delikatna bita śmietanka w spray\'u UHT.
Wyprodukowane przez:
Rajo a.s.
Marka:
Bakoma
Właściciel marki:
Bakoma Sp. z o.o.
Linia produkcyjna: Bakoma
Skład: Śmietanka 82 %, syrop glukozowy, cukier, mleko w proszku, emulgatory: E471, E472a; stabilizatory: E339, E407; aromat: wanilina; gaz nośny: E942.
Przygotowanie: Śmietankę przed użyciem wstawić do lodówki na 3-4 godziny. Wstrząsnąć przed użyciem. Rozpylać trzymając pojemnik otworem do góry. Po użyciu podnieść dyszę, umyć i wysuszyć.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze +4 °C do +24 °C. Po pierwszym użyciu pojemnik trzymać w lodówce. Chronić pojemnik przed światłem słonecznym i nie wystawiać na działanie temperatury powyżej 50 °C.
Opakowanie: 250 ml
Kraj pochodzenia: Słowacja
Region pochodzenia: Bratysława
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 961 kJ / 231 kcal
Białko: 2.5 g
Tłuszcz: 17 g
Weglowodany ogólem: 17 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
wh0cd237833 buy yasmin
wh0cd934644 Tenormin antabuse cephalexin with no prescription
wh0cd20707 suhagra elocon over the counter
Nie mogę obejść się bez kawy, dla mnie kawa to konieczność. Codziennie obowiązkowo jedna ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.028