Śmietanka w spray'u Bakoma

Śmietanka w spray'u Bakoma
Ocena
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Lekka o delikatna bita śmietanka w spray\'u UHT.
Wyprodukowane przez:
Rajo a.s.
Marka:
Bakoma
Właściciel marki:
Bakoma Sp. z o.o.
Linia produkcyjna: Bakoma
Skład: Śmietanka 82 %, syrop glukozowy, cukier, mleko w proszku, emulgatory: E471, E472a; stabilizatory: E339, E407; aromat: wanilina; gaz nośny: E942.
Przygotowanie: Śmietankę przed użyciem wstawić do lodówki na 3-4 godziny. Wstrząsnąć przed użyciem. Rozpylać trzymając pojemnik otworem do góry. Po użyciu podnieść dyszę, umyć i wysuszyć.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze +4 °C do +24 °C. Po pierwszym użyciu pojemnik trzymać w lodówce. Chronić pojemnik przed światłem słonecznym i nie wystawiać na działanie temperatury powyżej 50 °C.
Opakowanie: 250 ml
Kraj pochodzenia: Słowacja
Region pochodzenia: Bratysława
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 961 kJ / 231 kcal
Białko: 2.5 g
Tłuszcz: 17 g
Weglowodany ogólem: 17 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Inne produkty
Bakoma Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Chwała, że mnie nic nie boli i nie muszę się tak nad sobą rozczulać - jedząc kaszki dla ...
Nikt chyba nie lubi przypalonych garnków :) Osobiście mogę polecić całkiem niezły preparat a ...
"Najlepiej jest również pić mleko do posiłku, a nie po nim." ciekawe :)
Znalazłam na you tube filmik jak usunąć plamy z czerwonego wina i sprawdziłam ten produkt - ...
Ja swój olej zwykle oddaje do skupu http://www.euro-eko-polska.pl/ zbyt często wylewałam olej i ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.564