Olej mazowiecki

Olej mazowiecki
Ocena
Średnia 3.6 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:
Olej Mazowiecki - to olej rzepakowy wyprodukowany przy zastosowaniu najnowszych technologii tłoczenia, z uszlachetnionych odmian rzepaku, bez stosowania metod chemicznych. Rafinowany olej Mazowiecki jest doskonały do pieczenia, smażenia, do surówek i warzyw. Jako podstawowy składnik sosów i majonezu, nadaje im gładką konsystencję oraz podnosi wartości odżywcze.
Wyprodukowane przez:
Mosso Kwaśniewscy Sp. J.
Marka:
Mosso
Właściciel marki:
Mosso Kwaśniewscy Sp. J.
Linia produkcyjna: Mosso
Opakowanie: 500 ml, 900 ml
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Raszyn
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 3469 kJ / 828 kcal
Tłuszcz: 92 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
witamina_e_ekwiwalent_alfa_tokoferolu: 44 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 6.7 g
Kwasy tluszczowe jednonienasycone_ogolem: 59.2 g
Kwasy tluszczowe wielonienasycone_ogolem: 24.2 g
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
15:23, 22.03.2017
szkoda tylko,że metoda na "biedronke" sprzedajecie niedolane pojemności czyli o,9 liytra zamiast 1,0 zł
Inne produkty
Mosso Kwaśniewscy Sp. J.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.232
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});