Błonnik Suplement diety o smaku jabłkowym

Błonnik Suplement diety o smaku jabłkowym
Ocena
Średnia 3.5 / 5 (16 głosy)
Wyprodukowane przez:
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.
Marka:
Krüger
Właściciel marki:
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.
Linia produkcyjna: Vital
Skład: Błonnik jabłkowy, maltodekstryna, aromat.
Przygotowanie: 1- 3 łyżeczki preparatu wsypać do szklanki. Powoli napełnić (szklankę) co najmniej 150 ml letniej wody. Zamieszać łyżeczką, sprawdzając, żeby nie powstały grudki i spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Preparat można spożywać również jako dodatek do jogurtu, soku, płatków zbożowych lub w formie suchej.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Inne: Suplement diety
Opakowanie: 270 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Ostrów Mazowiecki
Informacje dodatkowe: Błonnik pokarmowy wspomaga prawidłowe funkcjonowanie jelit. Żywność o wysokiej zawartości błonnika zapewnia uczucie sytości na dłużej, dzięki czemu pomaga utrzymać właściwą masę ciała. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) zaleca spożywanie ok. 20- 40 g błonnika dziennie. Zawsze po spożyciu błonnika spożywaj dużo wody (1- 2 szklanki lub napojów). Nie spożywać w pozycji leżącej. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 1137 kJ / 272 kcal
Białko: 2.3 g
Tłuszcz: 1.3 g
Weglowodany ogólem: 92 g
Błonnik pokarmowy: 30 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 200 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 1.3 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Inne produkty
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Jak można coś takiego wciskać ludziom?! Ohyda! Przy pierwszym kęsie wyczułam mannę, a ...
swietnie
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.212