Błonnik Suplement diety o smaku jabłkowym

Błonnik Suplement diety o smaku jabłkowym
Ocena
Średnia 3.41 / 5 (17 głosy)
Wyprodukowane przez:
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.
Marka:
Krüger
Właściciel marki:
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.
Linia produkcyjna: Vital
Skład: Błonnik jabłkowy, maltodekstryna, aromat.
Przygotowanie: 1- 3 łyżeczki preparatu wsypać do szklanki. Powoli napełnić (szklankę) co najmniej 150 ml letniej wody. Zamieszać łyżeczką, sprawdzając, żeby nie powstały grudki i spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Preparat można spożywać również jako dodatek do jogurtu, soku, płatków zbożowych lub w formie suchej.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Inne: Suplement diety
Opakowanie: 270 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Ostrów Mazowiecki
Informacje dodatkowe: Błonnik pokarmowy wspomaga prawidłowe funkcjonowanie jelit. Żywność o wysokiej zawartości błonnika zapewnia uczucie sytości na dłużej, dzięki czemu pomaga utrzymać właściwą masę ciała. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) zaleca spożywanie ok. 20- 40 g błonnika dziennie. Zawsze po spożyciu błonnika spożywaj dużo wody (1- 2 szklanki lub napojów). Nie spożywać w pozycji leżącej. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 1137 kJ / 272 kcal
Białko: 2.3 g
Tłuszcz: 1.3 g
Weglowodany ogólem: 92 g
Błonnik pokarmowy: 30 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 200 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 1.3 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Inne produkty
KRUGER POLSKA Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Ja tam się nie trudziłam z drinkami bo nie specjalnie je umie więc kupiłam kilka smakowych ...
Może to mniej oryginalne niż jakieś wyszukane drinki, ale ja na swoim panieńskim miałam kilka ...
Mam nadzieje,że podane powyżej wskazówki tym razem pomogą.
Smaki Kornwalii ~ Gość
Przypuszczam, że wymieniony "łupak" to angielski haddock. Po polsku ryba nazywa się łupacz a ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.689