Galaretka o smaku cytrynowym

Galaretka o smaku cytrynowym Przepisy z produktem »
Ocena
Średnia 4 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Galaretka w proszku o smaku cytrynowym.
Wyprodukowane przez:
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Marka:
Dr. Oetker
Właściciel marki:
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Skład: Cukier, żelatyna wieprzowa, E330 Kwas cytrynowy, aromat, żółcień chinolinowa.
Przygotowanie: 1. Zagotować wodę i odmierzyć 500 ml. 2. Zawartość torebki wsypać do wody i dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia ( nie gotować) 3. Galaretkę wlać do salaterek lub szklanej misy i pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 75 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Gdańsk
Informacje dodatkowe: W czasie upałów należy wziąć mniej wody i wstawić galaretkę do lodówki. Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają tężenie galaretki.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 212 kJ / 50 kcal
Białko: 1.9 g
Weglowodany ogólem: 10.2 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.:
Przepisy kulinarne:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.293
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});