Budyń czekoladowy

Budyń czekoladowy
Ocena
brak ocen
Opis produktu:
Budyń w proszku o smaku czekoladowym na 0,5 l mleka.
Wyprodukowane przez:
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Marka:
Dr. Oetker
Właściciel marki:
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Skład: Składniki produktu: skrobia kukurydziana, skrobia zmodyfikowana, kakao, skrobia ziemniaczana, aromat
Przygotowanie: 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlać ćwierć szklanki i rozmieszać w nim zawartość torebki dodając 2 czubate łyżki (50g) cukru. 2. Pozostałe mleko zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotować. 3. Gotowy budyń wlać do salaterek. Budyń można spożywać na ciepło lub na zimno.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 45 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Gdańsk
Informacje dodatkowe: Na budyniu nie utworzy sie kożuszek, jeśli gorący deser przykryjemy szczelnie folią.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 428 kJ / 103 kcal
Białko: 3.2 g
Tłuszcz: 1.8 g
Weglowodany ogólem: 17.9 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
online payday advance loan additional reading payday loan online https://onlineloans.us.com/
click for source photo assignment essays writing services best essay writing service reviews
write website to write essays https://writemyessay.us.com/ essay writing service
Check Out Your URL buy essay online buy essay papers online write my essay online
Reliable information for every mother. Diseases in position, childbirth and development baby. Many ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.227