Krakowska sucha

Krakowska sucha
Ocena
Średnia 4 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa produkowana z ciemnego mięsa indyczego. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu oraz tradycyjnym smakiem. Idealna zarówno jako przystawka na wytwornym przyjęciu, jak i jako przekąska na wakacyjnym pikniku.

Wyprodukowane przez:
Indykpol S.A.
Marka:
Indykpol
Właściciel marki:
Indykpol S.A.
Skład:

Produkt poddany naturalnemu procesowi wędzenia i podsuszania, dzięki czemu wykazuje się wyższą trwałością. Naturalny kolor mięsa zawdzięcza udźcowi z indyka - mięso szlachetne o niższej zawartości tłuszczu niż wieprzowina.

Przechowywanie:

Temperatura przechowywania: 2-6 °C. Trwałość 39 dni.

Opakowanie: 660 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Olsztyn
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 746 kJ / 178 kcal
Białko: 22.1 g
Tłuszcz: 10 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Indykpol S.A.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.235
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});