Złote paluszki rybne

Złote paluszki rybne
Ocena
Średnia 3.94 / 5 (16 głosy)
Opis produktu:
Złote paluszki rybne- Frosta. 10 paluszków rybnych soczystych filetów, w chrupiącej panierce, wstępnie obsmażone. Produkt głęboko mrożony.
Wyprodukowane przez:
FRoSTA Sp. z o.o.
Marka:
FROSTA
Właściciel marki:
FRoSTA Sp. z o.o.
Skład: Filety ryb białych 57%, panier sypki, mąka pszenna, drożdże, woda, papryka w proszku, sól, kurkuma, olej roślinny, skrobia ziemniaczana, woda.
Przygotowanie: Przygotowanie w piekarniku bez tłuszczu: 1. Rozgrzać piekarnik do temp. 230 °C (piekarnik z włączonym termoobiegiem rozgrzać do 230 °C). 2. Piec paluszki rybne w górnej części piekarnika przez ok. 10- 12 minut. 3. Jednorazowo piec zawartość tylko jednego opakowania. 4. Zalecamy przygotowanie paluszków tylko w piekarnikach z włączonym termoobiegiem. Przygotowanie na patelni: 1. Na patelni rozgrzać niewielką ilość tłuszczu. 2. Smażyć paluszki do uzyskania złoto-brązowej barwy przez 5-8 minut, kilkakrotnie przewracając.
Przechowywanie: lodówka-1 dzień zamrażalnik: (-6 °C)- 4dni, (-12 °C)-3 tygodnie, (-18 °C)-od daty minimalnej.
Opakowanie: 300 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Bydgoszcz
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 748 kJ / 178 kcal
Białko: 11.6 g
Tłuszcz: 5.7 g
Weglowodany ogólem: 20 g
Sacharoza: 2.4 g
Błonnik pokarmowy: 1.3 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 370 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 0.5 g
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
15:44, 01.05.2018
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.23
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});