Podsuszana Extra

Podsuszana Extra
Ocena
brak ocen
Opis produktu:

Kiełbasa gruba rozdrobniona podsuszana.

Wyprodukowane przez:
Balcerzak i Spółka Sp. z o.o.
Marka:
Balcerzak i spółka
Właściciel marki:
Balcerzak i Spółka Sp. z o.o.
Skład:

Mięso z indyka 75%, mięso wieprzowe 16%, skrobia ziemniaczana, sól spożywcza, E451i, E452i, E331i, E508 Chlorek potasu, glukoza, E621 Glutaminian sodu, przyprawy, aromaty, E407 Karagen, E250 Azotyn sodu. Może zawierać śladowe ilości: glutenu, gorczycy, selera, mleka.

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze do + 7 °C.

Opakowanie: 876 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Sława
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
00:18, 24.01.2012
coraz częściej pełno w niej różnych chrzęści i kości których nawet nie da się pogryźć
Inne produkty
Balcerzak i spółka:
więcej »
Inne produkty
Balcerzak i Spółka Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.233
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});