Nektar 100 % BIO z czarnej jeżyny

Nektar 100 % BIO z czarnej jeżyny
Ocena
brak ocen
Opis produktu:
Owoce z czarnej jeżyny pozytywnie wpływają na pracę przewodu pokarmowego, ponadto ze względu na właściwości uspokajające, wskazane są w zaburzeniach nerwowych w okresie przekwitania u kobiet. Sok z dojrzałych jeżyn można też stosować zewnętrznie na liszaje, krosty i wypryski.
Wyprodukowane przez:
Haus Rabenhorst
Marka:
Rabenhorst
Właściciel marki:
Haus Rabenhorst
Linia produkcyjna: Nektar
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Opakowanie: 750 ml
Kraj pochodzenia: Niemcy
Informacje dodatkowe: Produkt Rolnictwa Ekologicznego.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 230 kJ / 54 kcal
Białko: 0.2 g
Tłuszcz: 0.1 g
Weglowodany ogólem: 13 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
online payday advance loan additional reading payday loan online https://onlineloans.us.com/
click for source photo assignment essays writing services best essay writing service reviews
write website to write essays https://writemyessay.us.com/ essay writing service
Check Out Your URL buy essay online buy essay papers online write my essay online
Reliable information for every mother. Diseases in position, childbirth and development baby. Many ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.346