Z szynką

Z szynką
Ocena
Średnia 3 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:
Ser topiony w plasterkach z szynką. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Wyprodukowane przez:
Lactima Sp. z o.o.
Marka:
Lactima
Właściciel marki:
Lactima Sp. z o.o.
Skład: Sery, woda, masło, mleko w proszku, białka mleka, serwatka w proszku, sól, aromat dymu wędzarniczego, mięso wołowe, E331 Cytrynian sodu, E451 Trifosforany, E452 Polifosforany, glukoza, E301 Askorbinian sodu, E250 Azotyn sodu, E331 Cytrynian sodu, E339 Fosforany sodu, E45- Difosforany, E452 Polifosforany.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 4 do 10 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2-3 dni.
Opakowanie: 130 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Morąg
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 1203 kJ / 290 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 23 g
Weglowodany ogólem: 4.7 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Lactima:
więcej »
Inne produkty
Lactima Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.226
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});