Jogurt Biszkoptowy

Jogurt Biszkoptowy
Ocena
Średnia 3.4 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:
Jogurt Biszkoptowy
Wyprodukowane przez:
Danone Sp. z o.o.
Marka:
Danone
Właściciel marki:
Danone Sp. z o.o.
Skład: Mleko pasteryzowane, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych, wsad biszkoptowy. Wsad biszkoptowy (biszkopt 0,25%, aromat, barwniki: karmel, kurkumina, beta karoten).
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze 2- 6 °C.
Opakowanie: 220 g
Informacje dodatkowe: Zawiera gluten, jaja oraz może zawierać śladowe ilości soi.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 510 kJ / 122 kcal
Białko: 2.6 g
Tłuszcz: 6.4 g
Weglowodany ogólem: 13.4 g
Błonnik pokarmowy: 1 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 4 mg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.235
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});