Ketchup pomidorowy

Ocena
Średnia 4.77 / 5 (13 głosy)
Opis produktu:
Ketchup pomidorowy.
Wyprodukowane przez:
Lidl Sklepy Spożywcze sp. z o.o.
Marka:
Kania
Właściciel marki:
Lidl Sklepy Spożywcze sp. z o.o.
Przygotowanie: 1. Przed otwarciem wstrząsnąć. 2. Zdjąć zakrętkę i zerwać folię.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 tygodni.
Inne: Bez konserwantów
Opakowanie: 500 ml
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Jankowice
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 452 kJ / 107 kcal
Białko: 1.6 g
Tłuszcz: 0.1 g
Weglowodany ogólem: 24 g
Błonnik pokarmowy: 1.9 g
Aminokwasy na 100 g produktu:
Sod: 0.11 mg
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 0.06 g
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
14:23, 11.02.2018
zdaje się że zawiera cukier trzcinowy
Inne produkty
Lidl Sklepy Spożywcze sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
а где вы взяли эту инфу,
online payday advance loan 500 online payday loans online payday loans
zdaje się że zawiera cukier trzcinowy
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.493