Parówki sojowe

Parówki sojowe
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Parówki sojowe classic 100 % składników roślinnych. Delikatne parówki wyprodukowane wyłącznie ze szlachetnych składników roślinnych. Stanowią idealna alternatywę dla tradycyjnych parówek: są bogate w białko soi niemodyfikowanej genetycznie i białko pszenne. Jako produkt roślinny nie zawierają tłuszczu roślinnego ani cholesterolu. Soja jest powszechnie znanym źródłem cennych dla zdrowia składników: białka, sojowych izoflawonów, żelaza, nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz wielu witamin i minerałów.
Wyprodukowane przez:
Polsoja Sp.J.
Marka:
Polsoja
Właściciel marki:
Polsoja Sp.J.
Skład: Woda, białko sojowe 11,4%, olej, białko pszenne- gluten, skrobia z tapioki E1412, aromaty, ekstrakty przypraw, sól, karagen- zagęstnik, błonnik cytrusowy.
Przygotowanie: 1. Obrane parówki podgrzewaj przez 3-5 minut w gorącej wodzie. 2. Na patelni lub w kuchence mikrofalowej podgrzewaj na małej mocy. Najlepiej smakują z dodatkiem ketchupu lub musztardy.
Opakowanie: 250 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Komorów
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 731 kJ / 172 kcal
Tłuszcz: 7.6 g
Weglowodany ogólem: 8.5 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.227
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});