Ciasto z Toskańskiego klasztoru

Ocena
Średnia 1.5 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:
Ręcznie robione ciasto z Toskańskiego Klasztoru (włoskie - Panforte) to tradycyjny włoski przysmak pełen miodu, czekolady i bakalii.
Skład: Kandyzowana skórka z pomarańczy, daktyle, figi, czekolada 73%, migdały, orzechy włoskie, orzechy laskowe, cukier trzcinowy, miód, laska wanilii, cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa, imbir, mąka pszenna.
Przygotowanie: Ciasto z Toskańskiego Klasztoru pachnie bukietem przypraw orientalnych takich jak kardamon, cynamon, gałka muszkatołowa i doskonale komponuje się z mocną kawą lub winem, podaje się je pocięte w wąskie trójkąty.
Przechowywanie: Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 200 g
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Produkty Benedyktyńskie:
więcej »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.212
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});