Botwinka suszona

Ocena
Średnia 2.9 / 5 (10 głosy)
Opis produktu:
Botwinka suszona. Produkt naturalny, nie zawiera soli ani innych dodatków smakowych.
Skład: Botwinka suszona. Korzeń buraka ćwikłowego (50 %), nać buraka ćwikłowego (50 %).
Przygotowanie: Mieszanka stanowi doskonałą bazę do zup. Na 1 litr zupy zaleca się użyć około 2 łyżek suszu. Gotować około 15 minut.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
Opakowanie: 50 g
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.184
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});