Śnieżka bita śmietana

Śnieżka bita śmietana
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Śnieżka to najlepszy sposób na lekki i delikatny deser. Można ją podawać z owocami lub używać do dekoracji tortów, ciast, lodów i deserów.
Wyprodukowane przez:
FoodCare Sp. z o.o.
Marka:
Gellwe
Właściciel marki:
Gellwe
Skład: Cukier, maltodekstryna, syrop glukozowy, utwardzony tłuszcz palmowy, glukoza, skrobia ziemniaczana, E471 Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, E472a Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, E472e Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono i diacetylowinowym, białka mleka, aromaty. Produkt może zawierać śladowe ilości soi, pszenicy, orzechów laskowych i włoskich.
Przygotowanie: 1. 200 ml (ok 3/4 szklanki) zimnego mleka z lodówki wlać do wysokiego naczynia, następnie wsypać zawartość torebki i wymieszać. 2. Przy pomocy miksera ubijać na najwyższych obrotach przez 4-5 minut do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Zabierzów
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Ja tam się nie trudziłam z drinkami bo nie specjalnie je umie więc kupiłam kilka smakowych ...
Może to mniej oryginalne niż jakieś wyszukane drinki, ale ja na swoim panieńskim miałam kilka ...
Mam nadzieje,że podane powyżej wskazówki tym razem pomogą.
Smaki Kornwalii ~ Gość
Przypuszczam, że wymieniony "łupak" to angielski haddock. Po polsku ryba nazywa się łupacz a ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.849