Śnieżka bita śmietana

Śnieżka bita śmietana
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:
Śnieżka to najlepszy sposób na lekki i delikatny deser. Można ją podawać z owocami lub używać do dekoracji tortów, ciast, lodów i deserów.
Wyprodukowane przez:
FoodCare Sp. z o.o.
Marka:
Gellwe
Właściciel marki:
Gellwe
Skład: Cukier, maltodekstryna, syrop glukozowy, utwardzony tłuszcz palmowy, glukoza, skrobia ziemniaczana, E471 Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, E472a Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, E472e Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono i diacetylowinowym, białka mleka, aromaty. Produkt może zawierać śladowe ilości soi, pszenicy, orzechów laskowych i włoskich.
Przygotowanie: 1. 200 ml (ok 3/4 szklanki) zimnego mleka z lodówki wlać do wysokiego naczynia, następnie wsypać zawartość torebki i wymieszać. 2. Przy pomocy miksera ubijać na najwyższych obrotach przez 4-5 minut do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Zabierzów
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
"Najlepiej jest również pić mleko do posiłku, a nie po nim." ciekawe :)
Znalazłam na you tube filmik jak usunąć plamy z czerwonego wina i sprawdziłam ten produkt - ...
Ja swój olej zwykle oddaje do skupu http://www.euro-eko-polska.pl/ zbyt często wylewałam olej i ...
Gdzie to kupić!??!?!?!?!?!?!?!?!?
Co Wy to gadacie o tych pestkach z dyni? "100g pestek z dyni zawiera 262 mg (ekwiwalentu jonów ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.231