Olej lniany

Olej lniany
Ocena
Średnia 3.83 / 5 (6 głosy)
Opis produktu:
Olej lniany powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno ze starannie wyselekcjonowanych odmian nasion lnu. Stała kontrola nad procesem tłoczenia zapewnia mu najwyższą jakość. Olej lniany może być stosowany przez osoby intensywnie uczące się i osoby w podeszłym wieku, gdyż wpływa korzystnie na pamięć i koncentrację. Olej można stosować jako dodatek do surówek, sałatek i innych potraw przygotowanych na zimno.
Skład: Olej lniany tłoczony na zimno, witamina E (mieszanina tokoferoli, przeciwutleniacz).
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym i ciemnym miejscu.
Opakowanie: 500 ml
Kraj pochodzenia: Polska
Informacje dodatkowe: Uwaga! Może wytrącić się naturalny osad. Olej lniany powinien być stosowany wyłącznie na zimno. Nie należy podgrzewać i smażyć na nim potraw.
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.225
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});