Extra Virgin Olive Oil

Extra Virgin Olive Oil
Ocena
Średnia 3 / 5 (11 głosy)
Opis produktu:
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek. Uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Pierwsze tłoczenie na zimno. Z wybranych najlepszych gatunków oliwek, rosnących na wzgórzach Peloponezu koło antycznej Sparty powstała doskonała oliwa z oliwek Extra Virgin o wyjątkowym, soczystym smaku i wyrazistym zapachu.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Poniżej 7 °C może mętnieć, co nie zmienia właściwości produktu. Po podwyższeniu temperatury odzyskuje klarowność.
Opakowanie: 750 ml
Kraj pochodzenia: Grecja
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 3454 kJ / 825 kcal
Tłuszcz: 92 g
Kwasy tłuszczowe nasycone na 100 g produktu:
Kwasy tluszczowe nasycone_ogolem: 13 g
Kwasy tluszczowe jednonienasycone_ogolem: 71 g
Kwasy tluszczowe wielonienasycone_ogolem: 8 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.179
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});