Caprio czarna porzeczka

Caprio czarna porzeczka
Ocena
Średnia 3.5 / 5 (4 głosy)
Opis produktu:
Caprio czarna porzeczka. Napój wieloowocowy z zagęszczonych soków. Bez dodatku cukru.
Skład: Woda, soki owocowe (20 %) z czarnej porzeczki, cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancja wzbogacająca- witamina C, substancje stabilizujące - pektyna i mączka chleba świętojańskiego, aromaty, substancje słodzące -E952 i E 954,barwnik.
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie: 2 l
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
money to lend loans up to 1000 where can i get a payday loan cash advance loan
loans no checking account required ez payday loans locations loans for bad credit bad credit loans
essay term papers term paper term paper help custom term paper writing service
essay writing services college essay writing service best essay writing service ...
Sernix ~ Gość
essay writer essay typer essay editor why do we have to write essays
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.569