Caprio czarna porzeczka

Caprio czarna porzeczka
Ocena
Średnia 3.5 / 5 (4 głosy)
Opis produktu:
Caprio czarna porzeczka. Napój wieloowocowy z zagęszczonych soków. Bez dodatku cukru.
Skład: Woda, soki owocowe (20 %) z czarnej porzeczki, cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancja wzbogacająca- witamina C, substancje stabilizujące - pektyna i mączka chleba świętojańskiego, aromaty, substancje słodzące -E952 i E 954,barwnik.
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie: 2 l
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
A próbowaliście nowego absolwenta tego smakowego o smaku wiśniowym?
Ja mam ten infi grill i nie jest to takie do bani jak pisał kolega poniżej, bardzo fajnie się ...
Zakupiłem dzisiaj pestki dyni i orzechy laskowe, sugerując się tym artykułem. Tak do ...
będę próbował własną wersję osmakachzesmakiem.pl
OK! Chicken ~ Gość
Pychota.Obsluga wspaniala. Zmienili lokalizacje. Dla zainteresowanych nowy adres ul. Struga 40
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.154