Caprio czarna porzeczka

Caprio czarna porzeczka
Ocena
Średnia 3 / 5 (3 głosy)
Opis produktu:
Caprio czarna porzeczka. Napój wieloowocowy z zagęszczonych soków. Bez dodatku cukru.
Skład: Woda, soki owocowe (20 %) z czarnej porzeczki, cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancja wzbogacająca- witamina C, substancje stabilizujące - pektyna i mączka chleba świętojańskiego, aromaty, substancje słodzące -E952 i E 954,barwnik.
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie: 2 l
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
"Najlepiej jest również pić mleko do posiłku, a nie po nim." ciekawe :)
Znalazłam na you tube filmik jak usunąć plamy z czerwonego wina i sprawdziłam ten produkt - ...
Ja swój olej zwykle oddaje do skupu http://www.euro-eko-polska.pl/ zbyt często wylewałam olej i ...
Gdzie to kupić!??!?!?!?!?!?!?!?!?
Co Wy to gadacie o tych pestkach z dyni? "100g pestek z dyni zawiera 262 mg (ekwiwalentu jonów ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.002