Barszcz biały

Ocena
brak ocen
Opis produktu:
Barszcz biały.
Skład: Mąka żytnia, czosnek, woda.
Przygotowanie: 1. Gotowy barszcz rozprowadzamy wywarem mięsnym z boczku lub gotowanej szynki, doprawiamy do smaku, gotujemy. 2. Potrawę można urozmaicić ziemniakami, grzybami, jajkiem na twardo. 3. Dodając śmietanę uzyskujemy tradycyjną polską zalewajkę.
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym miejscu.
Inne: Bez konserwantów
Opakowanie: 0,48 l
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Sosnowiec
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Jak można coś takiego wciskać ludziom?! Ohyda! Przy pierwszym kęsie wyczułam mannę, a ...
swietnie
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.237