Salceson królewski

Ocena
Średnia 3.88 / 5 (8 głosy)
Opis produktu:

Salceson, mięso wieprzowe, parzone.

Skład:

Mięso wieprzowe 45%, skórki 19%, E202 Sorbinian potasu, E211 Benzoesan sodu, E250 Azotyn sodu, E200 Kwas sorbowy, E621 Glutaminian sodu, E635 Rybonukleotydy disodowe, E415 Guma ksantanowa, E262 Octan sodu, E270 Kwas mlekowy, E330 Kwas cytrynowy, pieprz czarny, sól jodowana, maltodekstryna, czosnek, przyprawy naturalne lub aromaty przypraw, woda, ocet, hydrolizat białko sojowego, żelatyna.

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.

Opakowanie: 1,368 kg
Kraj pochodzenia: Polska
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.182
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});