Żywiecka podsuszana

Ocena
Średnia 7 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa grubo rozdrobniona, wędzona parzona, podsuszana. Pakowane w atmosferze ochronnej.

Skład:

Wieprzowina, mięso wołowe, przyprawy, białko sojowe, sól, gorczyca, cukier, dekstroza, E621 Glutaminian sodu, E316 Izoaskorbinian sodu, E451 Trifosforany, E450 Difosforany, E250 Azotyn sodu.

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze od 2 do 8 °C.

Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Osie
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.182
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});